СВЕТИ САВА – ШКОЛСКА СЛАВА 2024.

СВЕТИ САВА – ШКОЛСКА СЛАВА 2024.

Свети Сава – школска слава свечано је обележена у суботу 27. јануара у свим издвојеним одељењима и у матичној школи. Захваљујемо се родитељима домаћинима на подршци и помоћи у организацији славе, свештеницима који су се молили за здравље свих нас као и гостима који су увеличали овај дан и заједно са нама га прославили.

На литерарном Светосавском конкурсу на тему “Свети Сава расу слова као ратар жита нова, да нарасте знање ђаку и узвиси главу сваку” похваљене су ученица 8/1 Марина Влајић и ученице 5/1 Јована Јовановић и Невена Јајчевић. У знању је спас, књига је моћ. Браво за наше ученице!

Поводом прославе Светог Саве, школске славе, одржан је и ликовни конкурс. Ученици су заиста показали своје вештине, креативност и умеће. У категорији млађих разреда, прво место освојила је ученица Нађа Петровић, 1/1, друго место Теодора Вучковић 4/2, а треће место ученик Филип Јовановић 3/4. У категорији старијих разреда прво место освојила је ученица Татијана Бабић 8/1, друго место Дејан Јовић 7/1, а треће место Таисија Андрејевна Котович 5/1.

Рад ученице Татијане Бабић био је изложен у СКЦ у Обреновцу поводом прославе Светог Саве и учешћа на свечаној академији.

У суботу, 27. јануара 2024. године од 19 часова наша школа је учествовала на свечаној Светосавској академији у великој сали Дома културе у Обреновцу.

А иза кулиса и за добру организацију и рад наше колегинице Биља Вићентић и Марија Бабић уложиле су велики труд. Слика са учесницима Светосавске академије за лепу и драгу успомену.